Prostreno.cz

Játra s jablky a cibulí

Vepřová játra s rozmarýnem, orestovanými jablky a cibulí.

01.09.2016 lentilka
45min

20min příprava

25min vaření

572 kJ / 136 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytá jablka rozkrojte, zbavte jádřinců, nakrájejte je na plátky asi 1,5 cm silné.
  2. Na rozehřátém másle jablka krátce orestujte.
  3. Na oleji nechte zesklovatět na kolečka nakrájenou cibuli.
  4. Hotovou cibuli promíchejte s jablky.
  5. Očištěné plátky jater obalte v mouce a na rozehřátém oleji pečte z obou stran přibližně 6 minut.
  6. Během pečení posypte rozmarýnem.
  7. Opečená játra osolte, opepřete a podávejte s jablky a cibulí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    89,64 g
  • Sacharidy:

    122,86 g
    • Cukry:

      48,74 g
  • Tuky:

    99,02 g
  • Vláknina:

    15,50 g

Aktivita pro spálení:

441 kcal
55

minut jízdy na kole

42

minut běhu

131

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaná kuřecí játra s párky

(13 hlasů)
1h a 40min
1320 kJ

Špejle s marinovanými kuřecími játry

(14 hlasů)
35min
188 kJ

Husí játra na kari

(17 hlasů)
35min
709 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

jablko

52 kcal / 100g
B0,4 g
S13 g
T0,4 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Játra s jablky a cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba