Prostreno.cz

Čatní z aronie

Výrazná dochucovací omáčka s tisíci možností obměny ingrediencí, která zvýrazní chuť nejen masa a obohatí vás o nevšední chuťový zážitek. Čatní se skvěle hodí i jako dárek,třeba pro kamarádku.

22.08.2017 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

798 kJ / 190 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rozinky namočte do studené vody, po půl hodině je slijte.
  2. Do hrnce nasypte opláchnutou aronii, přidejte oloupanou nakrájenou cibuli, rozinky, nakrájené švestky, jablečný ocet, kari, hřebíček, cukr, sůl, hořčičné semínko a zázvor.
  3. Duste za občasného míchání 30-40 minut.
  4. Čatní nalijte do horkých skleniček, uzavřete víčky, otočte a nechte vychladnout.

TIP:

Plody aronie můžete před vařením rozmačkat.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,52 g
  • Sacharidy:

    1030,58 g
    • Cukry:

      603,32 g
  • Tuky:

    97,04 g
  • Vláknina:

    221,40 g

Aktivita pro spálení:

1375 kcal
171

minut jízdy na kole

130

minut běhu

410

minut uklízení





Podobné recepty

Brusinkový džem

45min
556 kJ

Hrušková povidla

(2 hlasů)
4h a 20min
746 kJ

Malinový džem.

4h a 15min
803 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Čatní z aronie

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba