Prostreno.cz

Kuřecí prsa v anglické slanině

Harissa dodá nevýraznému kuřecímu masu pikantní chuť, slanina šťavnatost.

24.08.2017 Mikeš
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

988 kJ / 236 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa lehce naklepejte.
  2. Maso osolte, potřete harissou, přidejte sušené rajče a plátek sýra.
  3. Maso stočte do rolády a obalte anglickou slaninou. Můžete sepnout párátky.
  4. Maso uložte do pekáčku, podlijte vývarem, nebo vodou a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 40-50 minut, nebo až je maso měkké.

TIP:

Harissa je druh ostré kořenící směsi.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    554,58 g
  • Sacharidy:

    50,40 g
    • Cukry:

      37,72 g
  • Tuky:

    442,38 g
  • Vláknina:

    12,60 g

Aktivita pro spálení:

1463 kcal
182

minut jízdy na kole

139

minut běhu

436

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaná kachní prsíčka

(1 hlasů)
2h a 0min
771 kJ

Kachní prsa s třešněmi

(4 hlasů)
45min
1329 kJ

Kuře pečené s brambory

1h a 35min
637 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí prsa v anglické slanině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba