Prostreno.cz

Hovězí kostky dušené s mrkví

Hovězí maso dušené s mrkví a červeným vínem.

04.09.2017 lentilka
2h a 0min

30min příprava

1h a 30min vaření

546 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a orestujte je v hrnci na oleji spolu s nakrájenou cibulí.
  2. Maso osolte, opepřete, podlijte vínem, vývarem, přidejte bobkový list, tymián a duste do poloměkka.
  3. K masu přidejte celou petržel, nakrájenou mrkev, česnek, rajský protlak a maso duste doměkka.
  4. Maso můžete zahustit instantní jíškou.

TIP:

Maso chutná nejlíp druhý den.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    181,79 g
  • Sacharidy:

    370,28 g
    • Cukry:

      40,76 g
  • Tuky:

    134,32 g
  • Vláknina:

    98,94 g

Aktivita pro spálení:

1003 kcal
125

minut jízdy na kole

95

minut běhu

299

minut uklízení





Podobné recepty

Špíz ze dvou druhů masa

(3 hlasů)
45min
478 kJ

Hovězí guláš s fazolemi

(4 hlasů)
2h a 20min
502 kJ

Dušené hovězí maso se zeleninou

(1 hlasů)
2h a 20min
488 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí kostky dušené s mrkví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba