Prostreno.cz

Dušené hovězí maso se zeleninou

Hovězí maso dušené s rajčaty, kořenovou zeleninou a žampiony.

08.06.2017 sun
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

488 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky.
  2. Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájejte na kostky. Oloupanou cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky.
  3. V hrnci na rozehřátém oleji orestujte zeleninu spolu s masem.
  4. Maso zalijte vývarem, přidejte bobkový list a duste do měkka.
  5. Přibližně 20 minut před koncem vaření přidejte k masu rajčata, oregano a nakrájené žampiony. Podle chuti osolte a opepřete.
  6. Maso podávejte nejlépe s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    234,00 g
  • Sacharidy:

    374,88 g
    • Cukry:

      36,12 g
  • Tuky:

    201,48 g
  • Vláknina:

    103,14 g

Aktivita pro spálení:

938 kcal
117

minut jízdy na kole

89

minut běhu

280

minut uklízení





Podobné recepty

Masové kuličky s mozzarellou

(7 hlasů)
1h a 25min
634 kJ

Hovězí svíčková s brokolicí

(1 hlasů)
1h a 15min
721 kJ

Zapečené mleté hovězí maso

(17 hlasů)
1h a 45min
434 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí maso se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba