Prostreno.cz

Zeleninová směs pod maso

Polotovar vhodný jako základ pod pečené nebo dušené maso, nebo do polévek.

13.09.2017 sun
55min

25min příprava

30min vaření

1258 kJ / 300 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Koriandr nasekejte nahrubo.
  2. Očištěnou mrkev a petržel nakrájejte na jemné proužky.
  3. Oloupaný česnek jemně nakrájejte.
  4. Zeleninu dejte do větší misky, přidejte ostatní ingredience a vše důkladně promíchejte.
  5. Dejte do sklenic a dobře uzavřete víčky.
  6. Pokud je ve směsi málo tekutiny, dolijte olejem.
  7. Sterilujte 30 minut při 90 °C.

TIP:

Do směsi můžete přidat i další zeleninu, například kedluben, celer a podobně.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,82 g
  • Sacharidy:

    49,24 g
    • Cukry:

      14,09 g
  • Tuky:

    254,15 g
  • Vláknina:

    14,42 g

Aktivita pro spálení:

1222 kcal
152

minut jízdy na kole

116

minut běhu

364

minut uklízení





Podobné recepty

Pikantní zeleninová směs

(1 hlasů)
1h a 30min
458 kJ

Dýňový džem

(5 hlasů)
1h a 5min
717 kJ

Brusinkový džem

45min
556 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninová směs pod maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba