Prostreno.cz

Mleté hovězí maso s pórkem

Dušené mleté maso s pórkem a žlutou kari pastou.

13.09.2017 sun
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

1102 kJ / 263 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hluboké pánvi, nebo kastrolu rozehřejte olej.
  2. Na olej dejte kari pastu, sezamová semínka a promíchejte.
  3. Přidejte mleté maso a za stálého míchání restujte 5 minut.
  4. Celý pórek nakrájejte na plátky a přidejte ho k masu.
  5. Vše osolte a duste na mírném ohni za občasného míchání 35 minut. Pokud je potřeba, podlijte maso malým množstvím vody, nebo vývaru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    135,85 g
  • Sacharidy:

    22,65 g
    • Cukry:

      4,95 g
  • Tuky:

    144,75 g
  • Vláknina:

    8,10 g

Aktivita pro spálení:

654 kcal
81

minut jízdy na kole

62

minut běhu

195

minut uklízení





Podobné recepty

Grilované placičky z jehněčího masa

(7 hlasů)
30min
771 kJ

Mleté maso se zeleninou

(21 hlasů)
1h a 5min
833 kJ

Karbanátky s hráškem

(2 hlasů)
1h a 10min
902 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mleté hovězí maso s pórkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba