Prostreno.cz

Dušené hovězí s houbami a paprikou

Hovězí maso dušené se zeleninou a houbami.

20.10.2017 sun
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

594 kJ / 141 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky.
  2. Cibuli, mrkev a pastinák oloupejte a nakrájejte na plátky. Očištěné houby nakrájejte.
  3. Na oleji orestujte cibuli s masem, přidejte mrkev, pastinák a promíchejte.
  4. Maso posypte solí, pepřem, přidejte bobkový list, bylinky, zalijte vodou a duste doměkka.
  5. Přibližně 20 minut před koncem dušení přidejte k masu na proužky nakrájenou papriku a houby. Podle potřeby dolijte vodu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    249,02 g
  • Sacharidy:

    334,50 g
    • Cukry:

      45,20 g
  • Tuky:

    205,38 g
  • Vláknina:

    105,42 g

Aktivita pro spálení:

1047 kcal
130

minut jízdy na kole

99

minut běhu

312

minut uklízení





Podobné recepty

Karbanátky z hovězího masa s houbovou omáčkou

(4 hlasů)
1h a 30min
708 kJ

Mleté hovězí maso s pórkem

(5 hlasů)
1h a 15min
1102 kJ

Sekaná pečená se zeleninou

(7 hlasů)
1h a 35min
889 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí s houbami a paprikou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba