Prostreno.cz

Karbanátky z hovězího masa s houbovou omáčkou

Karbanátky z hovězího masa s ovesnými vločkami a žampionovou omáčkou.

11.09.2017 lanvin
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

708 kJ / 169 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. 1 oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky, druhou nasekejte nadrobno.
  2. Nadrobno nakrájenou cibuli nasypte do misky, přidejte maso, prolisovaný česnek, koření, worcestrovou omáčku, vejce, ovesné vločky a podle chuti osolte.
  3. Vše důkladně promíchejte a vytvarujte 4 oválné karbanátky, které zvolna opečte na oleji se 2 lžícemi másla.
  4. V jiné pánvi nechte na 2 lžících másla zesklovatět cibuli nakrájenou na plátky, přidejte nakrájené žampiony a 5 minut duste.
  5. Zalijte vývarem, přidejte instantní jíšku a duste 10 minut.
  6. Podávejte posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    219,41 g
  • Sacharidy:

    174,56 g
    • Cukry:

      18,96 g
  • Tuky:

    240,52 g
  • Vláknina:

    27,21 g

Aktivita pro spálení:

909 kcal
113

minut jízdy na kole

86

minut běhu

271

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí guláš s fazolemi

(4 hlasů)
2h a 20min
502 kJ

Dušené hovězí maso se zeleninou

(1 hlasů)
2h a 20min
488 kJ

Špíz z hovězí svíčkové

(6 hlasů)
40min
742 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Karbanátky z hovězího masa s houbovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba