Prostreno.cz

Polévka z čerstvých rajčat

Krémová polévka z čerstvých rajčat s řapíkatým celerem.

23.10.2017 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

140 kJ / 33 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na másle nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájený řapíkatý celer a minutu míchejte.
  3. Přidejte nakrájená, oloupaná rajčata, snítky petržele.
  4. Zalijte vývarem a vařte 30 minut.
  5. Polévku rozmixujte, přidejte smetanu, dochuťte solí, cukrem, prolisovaným česnekem a povařte 5 minut.
  6. Podávejte s lístky bazalky, posypané pepřem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,62 g
  • Sacharidy:

    176,23 g
    • Cukry:

      52,31 g
  • Tuky:

    74,16 g
  • Vláknina:

    21,21 g

Aktivita pro spálení:

178 kcal
22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

53

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka s kuřecím masem a vejci

(3 hlasů)
1h a 20min
342 kJ

Dýňová polévka s kokosem

(2 hlasů)
50min
191 kJ

Houbová polévka s rýží

(8 hlasů)
1h a 10min
236 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z čerstvých rajčat

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba