Prostreno.cz

Marinované hroznové víno

Chuťovka se skvěle hodí k jakémukoli sýru. Nejlépe se hodí k sýrům s modrou plísní.

13.11.2017 sun
30min

20min příprava

10min vaření

691 kJ / 165 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Hrozny umyjte a nechte je oschnout. Jednotlivé kuličky dejte do misky.
  2. Vodu nalijte do rendlíku, přidejte cukr, skořici, hřebíček a ocet, zahřejte a míchejte, až se cukr rozpustí. Nakonec vmíchejte pepř.
  3. Do takto připravené směsi nasypte kuličky vína a nechte je projít varem.
  4. Nechte je vychladnout a dejte na minimálně půl hodiny do chladu "uležet".
  5. Před podáním odstraňte tyčinky skořice a hřebíček.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,78 g
  • Sacharidy:

    948,90 g
    • Cukry:

      231,12 g
  • Tuky:

    186,83 g
  • Vláknina:

    377,00 g

Aktivita pro spálení:

755 kcal
94

minut jízdy na kole

71

minut běhu

225

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaná kukuřice

(10 hlasů)
50min
664 kJ

Nakládaný balkánský sýr se zeleným pepřem

(1 hlasů)
30min
1156 kJ

Plněné ostré papriky

(4 hlasů)
45min
852 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hřebíček

274 kcal / 100g
B5 g
S65 g
T20 g

skořice

247 kcal / 100g
B3 g
S80 g
T1 g

červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinované hroznové víno

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba