Prostreno.cz

Teplý salát z čínského zelí

Zelný salát s houbami shiitake.

09.01.2018 lentilka
40min

20min příprava

20min vaření

338 kJ / 80 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Bílou část zelí nakrájejte na větší kousky, zelenou část na nudličky.
  2. Smíchejte ústřicovou omáčku, rýžové víno a kukuřičný škrob.
  3. Do hlubší pánve s rozehřátým olejem nasypte na plátky pokrájený česnek, nakrájené houby, nakrájené zelí, nejdříve bílou část přibližně po 4 minutách zelenou část a duste 10 minut.
  4. K zelí přidejte připravenou ústřicovou omáčku, dochuťte solí, pepřem a poduste 3-5 minut.
  5. Salát podávejte teplý.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    21,18 g
  • Sacharidy:

    75,52 g
    • Cukry:

      25,97 g
  • Tuky:

    62,45 g
  • Vláknina:

    20,74 g

Aktivita pro spálení:

248 kcal
31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení





Podobné recepty

Jablečný salát se slaninou

(3 hlasů)
35min
1179 kJ

Cuketový salát s parmazánem

(4 hlasů)
20min
616 kJ

Avokádový salát s krevetami

(5 hlasů)
30min
735 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Teplý salát z čínského zelí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba