Prostreno.cz

Vepřová panenka na zelenině

Takto připravená vepřová panenka nebude vysušená, navíc připravíte vše v jednom pekáčku.

09.01.2018 lentilka
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

562 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Brambory důkladně omyjte, nakrájejte na poloviny a nasypte do pekáčku.
  3. K bramborám přidejte ostatní zeleninu, celý, oloupaný česnek, osolte, opepřete, přidejte olej a promíchejte.
  4. Pekáček se zeleninou dejte do trouby a přikryté pečte 15 minut.
  5. Vepřovou panenku rozkrojte na plát, maso potřete olejem a osolte.
  6. Maso položte na zeleninu, posypte kořením přidejte snítky rozmarýnu a dejte zpět do trouby, pečte, až je maso měkké. Během pečení maso jednou otočte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    86,57 g
  • Sacharidy:

    159,06 g
    • Cukry:

      18,90 g
  • Tuky:

    122,47 g
  • Vláknina:

    33,22 g

Aktivita pro spálení:

351 kcal
43

minut jízdy na kole

33

minut běhu

104

minut uklízení





Podobné recepty

Špízy z vepřové panenky

(2 hlasů)
1h a 5min
484 kJ

Masové karbanátky s tvarohem

(5 hlasů)
1h a 10min
834 kJ

Hovězí kuličky s cuketou

(5 hlasů)
1h a 10min
898 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka na zelenině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba