Prostreno.cz

Vepřové maso plněné špenátem

Plněné maso není vysušené a se špenátem chutná skvěle.

11.01.2018 sun
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

809 kJ / 193 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V pánvi na lžíci másla nechte zavadnout opraný a osušený špenát. Špenát dochuťte česnekem, solí a pepřem.
  2. Maso rozkrojte na plát, lehce ho rozklepejte, aby se dalo naplnit a zavinout do rolády.
  3. Maso osolte, potřete dijonskou hořčicí, připraveným špenátem a zarolujte. Roládu můžete ovázat potravinářským provázkem.
  4. Maso vložte do pekáčku s rozehřátým olejem a ze všech stran opečte, aby se maso „zatáhlo“.
  5. Pak maso posypte oblíbenou směsí koření, podlijte vývarem a duste v troubě předehřáté na 180 °C doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    229,00 g
  • Sacharidy:

    40,96 g
    • Cukry:

      1,10 g
  • Tuky:

    192,44 g
  • Vláknina:

    11,74 g

Aktivita pro spálení:

691 kcal
86

minut jízdy na kole

65

minut běhu

206

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové karbanátky se zázvorovou omáčkou

(7 hlasů)
1h a 5min
993 kJ

Kotlety plněné sýrem

(4 hlasů)
1h a 25min
750 kJ

Vepřové kostky s pikantní hořčicí

(2 hlasů)
55min
851 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Vejce benedikt

35min
(2 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso plněné špenátem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba