Prostreno.cz

Vepřové karbanátky se zázvorovou omáčkou

Recept z asijské kuchyně.

01.11.2017 lentilka
1h a 5min

35min příprava

30min vaření

993 kJ / 237 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso dejte do velké misky.
  2. Přidejte nakrájený celer, nakrájenou lahůdkovou cibulku a česnek.
  3. Pak přidejte kokosovou omáčku nebo sojovou, bramborový škrob, sezamový olej, vejce, podle chuti osolte a opepřete.
  4. Nakonec přidejte perlivou vodu a maso důkladně vymíchejte.
  5. Z masové hmoty vytvarujte karbanátky a opečte je zvolna z obou stran v pánvi s olejem.
  6. Všechny suroviny na omáčku rozmixujte.
  7. Karbanátky podávejte pokapané zázvorovou omáčkou a posypané sezamovými semínky.

TIP:

Amino omáčka (zdravější náhražka sojové omáčky) je 100% přírodní produkt bez stop sóji a lepku. Nahrazuje parádně sůl a dochucovadla. Aminos neobsahuje žádná éčka, ani barviva. Obsahuje mnohonásobně více aminokyselin než klasická sojovka.Kokosovou omáčku koupíte v supermarketech,nebo asijských prodejnách.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    235,76 g
  • Sacharidy:

    80,18 g
    • Cukry:

      11,39 g
  • Tuky:

    368,26 g
  • Vláknina:

    14,29 g

Aktivita pro spálení:

1158 kcal
144

minut jízdy na kole

110

minut běhu

345

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřový guláš s cuketou

(3 hlasů)
1h a 25min
368 kJ

Vepřová panenka na víně s houbami

(1 hlasů)
1h a 10min
474 kJ

Vepřové kotlety s tymiánovým máslem

(1 hlasů)
55min
1585 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové karbanátky se zázvorovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba