Prostreno.cz

Vepřová pečeně s hruškami

Vepřové maso pečené s jablečnou šťávou a hruškami, i když je tato kombinace neobvyklá, je velmi chutná.

15.01.2018 lanvin
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

674 kJ / 161 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. Maso nakrájejte na větší kusy, osolte, opepřete a vložte do pekáčku, nebo hrnce vhodného na pečení v troubě.
  3. K masu přidejte bobkový list, oloupanou, nakrájenou šalotku, vývar, jablečnou šťávu ve které rozmíchejte javorový sirup a přikryté pečte v troubě 45 minut.
  4. K masu přidejte nakrájené hrušky a odkryté dopečte, až je maso měkké. Pokud je třeba, podlijte maso dalším vývarem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    319,63 g
  • Sacharidy:

    554,50 g
    • Cukry:

      115,31 g
  • Tuky:

    179,01 g
  • Vláknina:

    154,25 g

Aktivita pro spálení:

942 kcal
117

minut jízdy na kole

89

minut běhu

281

minut uklízení





Podobné recepty

Kotlety plněné rokfórem

(1 hlasů)
1h a 25min
984 kJ

Zapečená bramborová kaše

(6 hlasů)
1h a 45min
574 kJ

Vepřová kotleta se žampiony

(3 hlasů)
1h a 20min
1124 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová pečeně s hruškami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba