Prostreno.cz

Hovězí guláš se zelím

Guláš, který bude chutnat s chlebem i knedlíkem.

17.01.2018 Mikeš
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

548 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky.
  2. Na sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso, papriku, kmín a maso orestujte.
  3. Maso osolte, přidejte rajský protlak, zalijte vodou tak, aby bylo vše zakryté a přikryté duste přibližně hodinu.
  4. K masu přidejte oloupané, nakrájené brambory a na nudličky pokrájené zelí.
  5. Ve 100 ml vody rozmíchejte mouku a přidejte ji k masu.
  6. Vařte, až je vše měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    117,46 g
  • Sacharidy:

    119,25 g
    • Cukry:

      25,49 g
  • Tuky:

    64,25 g
  • Vláknina:

    21,60 g

Aktivita pro spálení:

521 kcal
65

minut jízdy na kole

49

minut běhu

155

minut uklízení





Podobné recepty

Plzeňský guláš

(9 hlasů)
2h a 30min
568 kJ

Dušené hovězí s houbami a paprikou

(2 hlasů)
1h a 50min
594 kJ

Zapečená bramborová kaše

(6 hlasů)
1h a 45min
574 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hovězí maso

250 kcal / 100g
B26 g
S0 g
T15 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

rajský protlak

21 kcal / 100g
B1 g
S4 g
T0,5 g

sádlo

897 kcal / 100g
B0,3 g
S0 g
T99 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí guláš se zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba