Prostreno.cz

Květákový krém s parmezánem

Vychutnejte si chuť květáku a parmezánu v husté, krémové polévce.

19.01.2018 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

190 kJ / 45 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci rozehřejte olej a máslo, přidejte nakrájený pórek a minutu míchejte.
  2. Přidejte květák rozdělený na růžičky, vývar, nebo vodu a přikryté vařte, až je květák měkký.
  3. Polévku rozmixujte ponorným mixérem a dochuťte česnekem a solí.
  4. Podávejte posypané parmazánem, ozdobené nasekaným koprem, nebo petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,65 g
  • Sacharidy:

    129,26 g
    • Cukry:

      4,54 g
  • Tuky:

    68,04 g
  • Vláknina:

    4,21 g

Aktivita pro spálení:

142 kcal
17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí polévka

(4 hlasů)
35min
379 kJ

Norská rybí polévka

(4 hlasů)
1h a 5min
357 kJ

Polévka z artyčoku

45min
220 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Květákový krém s parmezánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba