Prostreno.cz

Norská rybí polévka

Chutná rybí polévka s bramborem.

03.12.2017 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

357 kJ / 85 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli.
  2. Brambory oloupejte, nakrájejte je a přidejte k cibuli.
  3. Zalijte vývarem, přidejte nové koření a vařte, až jsou brambory měkké.
  4. Do polévky přidejte smetanu a nechte ji projít varem.
  5. V rendlíku zahřejte olivový olej, 2 lžíce másla a orestujte rozmražené, osušené rybí filety, které poprašte šafránem, solí a zakápněte citronovou šťávou.
  6. Polévku podávejte s orestovanou rybou, snítkou kopru, ozdobené petrželovým pestem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    129,83 g
  • Sacharidy:

    217,81 g
    • Cukry:

      15,80 g
  • Tuky:

    182,20 g
  • Vláknina:

    13,51 g

Aktivita pro spálení:

506 kcal
63

minut jízdy na kole

48

minut běhu

151

minut uklízení





Podobné recepty

Sýrová polévka se žampiony

(5 hlasů)
50min
256 kJ

Polévka z čerstvých rajčat

(1 hlasů)
1h a 5min
140 kJ

Polévka s houbami shiitake

(4 hlasů)
2h a 15min
373 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

květy kopru

43 kcal / 100g
B3 g
S7 g
T1 g

nové koření

265 kcal / 100g
B3 g
S52 g
T5 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Norská rybí polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba