Prostreno.cz

Sladké bramboráky

Rakouské bramboráčky s rozinkami a sýrem.

06.02.2018 lanvin
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

768 kJ / 183 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Oloupané brambory nastrouhejte do velké misky. Přebytečnou vodu slijte.
  3. Přidejte ricottu, mouku, cukr, pomerančovou kůru, prášek do pečiva, sůl, vejce a rozinky – vše důkladně promíchejte.
  4. Ve velké, těžké pánvi postupně upečte bramboráčky.
  5. Upečené pokládejte na plech vyložený pečícím papírem a dejte je ještě na 10 minut do předehřáté trouby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,30 g
  • Sacharidy:

    290,84 g
    • Cukry:

      98,04 g
  • Tuky:

    122,48 g
  • Vláknina:

    23,35 g

Aktivita pro spálení:

600 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

179

minut uklízení





Podobné recepty

Banánový moučník s čokoládou a banány

(13 hlasů)
1h a 30min
1235 kJ

Bábovka s banány

(10 hlasů)
1h a 20min
874 kJ

Koláč s celozrnnou moukou

(6 hlasů)
1h a 5min
1145 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sladké bramboráky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba