Prostreno.cz

Vepřová kýta na víně

Vepřová kýta dušená na červeném víně.

15.02.2018 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

498 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kousky (kostky nebo široké nudličky).
  2. Na oleji nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso a maso opečte ze všech stran.
  3. Maso osolte, zakápněte sojovou omáčkou, přidejte víno a maso duste doměkka.
  4. Podávejte s klínky limetky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    148,04 g
  • Sacharidy:

    39,87 g
    • Cukry:

      7,95 g
  • Tuky:

    65,11 g
  • Vláknina:

    4,68 g

Aktivita pro spálení:

417 kcal
52

minut jízdy na kole

39

minut běhu

124

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso s houbami

1h a 20min
543 kJ

Zapečené mleté maso

(8 hlasů)
1h a 30min
551 kJ

Pivní kuličky

(5 hlasů)
1h a 10min
920 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová kýta na víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba