Prostreno.cz

Jehněčí na olivách

Neochutnat na jaře jehněčí maso by byla škoda.

05.03.2018 lanvin
2h a 0min

30min příprava

1h a 30min vaření

971 kJ / 232 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso dejte do pekáčku.
  2. Olej a ocet balsamico smíchejte a maso potřete.
  3. Maso osolte, opepřete, kolem masa rozložte bylinky, maso přikryjte a nechte v chladu 24 hodin marinovat.
  4. Maso podlijte vínem a dejte do trouby předehřáté na 180 °C, pečte 60 minut.
  5. K masu přidejte olivy, nakrájené žampiony a pečte ještě přibližně 30 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    309,78 g
  • Sacharidy:

    26,10 g
    • Cukry:

      2,81 g
  • Tuky:

    341,96 g
  • Vláknina:

    6,45 g

Aktivita pro spálení:

778 kcal
97

minut jízdy na kole

74

minut běhu

232

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotlety na zelenině a bílém víně

(1 hlasů)
1h a 55min
718 kJ

Dušené jehněčí maso se smetanou

(3 hlasů)
1h a 20min
1018 kJ

Jehněčí kari

(1 hlasů)
1h a 50min
746 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

balsamico krém

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí na olivách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba