Prostreno.cz

Dušené jehněčí maso se smetanou

Užijte si dokonalé chutě a vůně, které tento pokrm získá díky houbovému koření.

31.07.2017 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

1018 kJ / 243 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na kostky a orestujte ho na oleji.
  2. Maso zalijte vývarem, přidejte houbové koření a duste doměkka.
  3. Měkké maso zalijte smetanou, přidejte jíšku a duste ještě 10 minut. Podle chuti osolte a opepřete.
  4. Podávejte se snítkou kopru.

TIP:

Stejným způsobem můžete připravit vepřové, nebo kuřecí maso.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    188,80 g
  • Sacharidy:

    52,34 g
    • Cukry:

      8,82 g
  • Tuky:

    250,18 g
  • Vláknina:

    6,55 g

Aktivita pro spálení:

774 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

231

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí maso s asijskou omáčkou

(4 hlasů)
40min
547 kJ

Hovězí dušené se zeleninou

(1 hlasů)
2h a 30min
561 kJ

Špíz ze dvou druhů masa

(3 hlasů)
45min
478 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené jehněčí maso se smetanou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba