Prostreno.cz

Rybí filé s liškami

Netradiční, ale skvělá kombinace ryby a hub.

16.03.2018 lanvin
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

734 kJ / 175 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V pánvi rozehřejte 3 lžíce másla, přidejte oloupanou, nakrájenou cibuli a nechte cibuli zesklovatět.
  2. Přidejte pokrájené houby, smetanu, hořčici, podle chuti osolte, opepřete a duste 25 minut.
  3. V jiné pánvi rozehřejte 3 lžíce másla a lžíci oleje.
  4. Porce ryby osolte, opepřete a zvolna opečte na másle s olejem.
  5. Ryby podávejte s houbovou omáčkou.

TIP:

Houby můžete použít sušené, které předem namočte v teplé vodě.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    144,58 g
  • Sacharidy:

    38,65 g
    • Cukry:

      19,73 g
  • Tuky:

    233,96 g
  • Vláknina:

    6,70 g

Aktivita pro spálení:

708 kcal
88

minut jízdy na kole

67

minut běhu

211

minut uklízení





Podobné recepty

Štika na zelenině

(5 hlasů)
1h a 5min
896 kJ

Pstruzi pečeni s bramborami

(5 hlasů)
1h a 10min
822 kJ

Treska s hráškem a slaninou

(7 hlasů)
1h a 5min
888 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s liškami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba