Prostreno.cz

Treska s hráškem a slaninou

Dušená treska s vejci, slaninou a hráškem.

07.02.2018 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

888 kJ / 212 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vejce vložte do vařící vody a vařte 8 minut, pak je nechte vychladnout ve studené vodě. Studená vejce oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  2. Slaninu nakrájejte na kostičky a orestujte ji nasucho v pánvi. Orestovanou slaninu vyndejte děrovanou lžící a nasypte na talíř vyložený papírovým ubrouskem.
  3. Ve větší pánvi rozehřejte máslo, přidejte hrášek a promíchejte.
  4. K hrášku přidejte osolené porce ryby a duste přibližně 15-20 minut.
  5. K rybě přidejte slaninu a nechte ještě 2-3 minuty prohřát.
  6. Rybu podávejte posypanou vařenými vejci.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    257,90 g
  • Sacharidy:

    45,72 g
    • Cukry:

      21,28 g
  • Tuky:

    278,65 g
  • Vláknina:

    12,50 g

Aktivita pro spálení:

1207 kcal
150

minut jízdy na kole

114

minut běhu

360

minut uklízení





Podobné recepty

Treska pečená na fenyklu

(1 hlasů)
50min
346 kJ

Candát na kmínu

(2 hlasů)
35min
522 kJ

Treska na zelenině pečená v troubě

(4 hlasů)
60min
408 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s hráškem a slaninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba