Prostreno.cz

Velikonoční jehněčí kolínka

K velikonocům patří jehněčí maso.

19.03.2018 lentilka
6h a 0min

4h a 0min příprava

2h a 0min vaření

595 kJ / 142 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Suroviny na marinádu promíchejte v pekáčku, nebo vhodné misce a do marinády vložte očištěná jehněčí kolínka. Přikryjte je a nechte marinovat minimálně 24 hodin, občas maso otočte.
  2. Maso vyndejte, osušte, vložte do jiného pekáčku a maso osolte.
  3. Maso pokapejte olejem, přidejte kuličky pepře a nového koření, nakrájenou cibuli, rozmarýn, zalijte vývarem a pečte v troubě doměkka.

TIP:

Pře dopečením můžete maso potřít trochou medu rozmíchaném v pivu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    228,63 g
  • Sacharidy:

    190,49 g
    • Cukry:

      47,88 g
  • Tuky:

    254,27 g
  • Vláknina:

    51,58 g

Aktivita pro spálení:

745 kcal
93

minut jízdy na kole

70

minut běhu

222

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotlety na zelenině a bílém víně

(1 hlasů)
1h a 55min
718 kJ

Dušené jehněčí maso se smetanou

(3 hlasů)
1h a 20min
1018 kJ

Jehněčí kari

(1 hlasů)
1h a 50min
746 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Velikonoční jehněčí kolínka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba