Prostreno.cz

Zeleninová polévka s nočky

Chutnou polévku připravíte i bez masa.

29.03.2018 sun
60min

25min příprava

35min vaření

280 kJ / 66 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Zeleninu očistěte a nakrájejte na stejně velké kousky.
  2. V hrnci na oleji s máslem zeleninu krátce orestujte.
  3. Zeleninu zalijte vývarem, přidejte nasekaný libeček a vařte, až je zelenina měkká.
  4. Máslo vyšlehejte do pěny a postupně k němu vmíchejte ostatní ingredience.
  5. Pomocí dvou lžiček tvarujte z těsta nočky a vhazujte je do vařící polévky, vařte, až nočky vyplavou.
  6. Polévku podávejte posypanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    88,07 g
  • Sacharidy:

    281,60 g
    • Cukry:

      18,71 g
  • Tuky:

    136,04 g
  • Vláknina:

    28,50 g

Aktivita pro spálení:

368 kcal
46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

109

minut uklízení





Podobné recepty

Kari kuřecí polévka

(6 hlasů)
1h a 30min
236 kJ

Polévka ze sladkých brambor

(2 hlasů)
55min
113 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninová polévka s nočky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba