Prostreno.cz

Marinovaná zelenina

Marinovanou zeleninu můžete jíst jen tak, jako přílohu k jídlu nebo použít jako základ pro salát.

09.05.2018 Mikeš
30min

20min příprava

10min vaření

350 kJ / 83 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou mrkev, omyté ředkvičky a okurku nakrájejte na plátky.
  2. Zeleninu nasypte do sklenice.
  3. Přidejte nakrájenou chilli papričku bez semínek, na plátky nakrájený česnek a nasekaný koriandr.
  4. V rendlíku svařte vodu, ocet, cukr a sůl. Pak nechte nálev trochu vychladnout, aby nebyl vařící.
  5. Nálevem zalijte zeleninu, zakápněte olejem a nechte přes noc v lednici marinovat.

TIP:

K zelenině můžete přidat malé žampiony, nejlépe hnědé.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,10 g
  • Sacharidy:

    68,98 g
    • Cukry:

      45,51 g
  • Tuky:

    64,96 g
  • Vláknina:

    6,47 g

Aktivita pro spálení:

278 kcal
34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

82

minut uklízení





Podobné recepty

Rajčatový salát s kukuřicí

(1 hlasů)
20min
401 kJ

Rýžový salát s hráškem a paprikou

(2 hlasů)
50min
342 kJ

Italský salát

(5 hlasů)
15min
528 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinovaná zelenina

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba