Prostreno.cz

Pečený vepřový bůček

Mléko vepřové maso zvláční a dodá mu jemnější chuť.

16.05.2018 Mikeš
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

497 kJ / 118 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Řapíkatý celer nakrájejte na malé kousky.
  3. Maso osolte, opepřete, posypte paprikou a potřete prolisovaným česnekem.
  4. Do pekáčku nasypte celer, na malé kostičky nakrájenou mrkev, nasekanou petrželku, drobně nakrájenou cibuli a na zeleninu položte připravené maso.
  5. Maso podlijte mlékem a pečte v předehřáté troubě doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    125,76 g
  • Sacharidy:

    64,10 g
    • Cukry:

      29,16 g
  • Tuky:

    95,58 g
  • Vláknina:

    13,42 g

Aktivita pro spálení:

367 kcal
45

minut jízdy na kole

34

minut běhu

109

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové nudličky s klobásou

(5 hlasů)
1h a 30min
684 kJ

Vepřová panenka marinovaná s mátou

(1 hlasů)
35min
1419 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

mléko

61 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T3 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečený vepřový bůček

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba