Prostreno.cz

Vepřové nudličky se šalotkou a zelenými fazolkami

Minutka z vepřového masa.

06.03.2018 Mikeš
50min

20min příprava

30min vaření

491 kJ / 117 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na nudličky.
  2. Šalotky a česnek oloupejte.
  3. Ve velké pánvi nechte rozehřát olej, přidejte šalotky, česnek, sojovou omáčku a minutu míchejte.
  4. K šalotkám nasypte maso, fazolky a duste, až je maso měkké.
  5. Maso zakápněte rýžovým vínem a dochuťte solí a pepřem.

TIP:

V létě použijte fazolky čerstvé, v zimě můžou být mražené (před použitím rozmražené), případně konzervované, dobře okapané.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    208,08 g
  • Sacharidy:

    220,00 g
    • Cukry:

      94,73 g
  • Tuky:

    101,09 g
  • Vláknina:

    42,36 g

Aktivita pro spálení:

719 kcal
89

minut jízdy na kole

68

minut běhu

214

minut uklízení





Podobné recepty

Dušená vepřová játra

(2 hlasů)
45min
519 kJ

Kuličky z vepřového masa v okurkové omáčce

(5 hlasů)
1h a 10min
813 kJ

Vepřové kostky na černém pivu

(3 hlasů)
1h a 50min
490 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové nudličky se šalotkou a zelenými fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba