Prostreno.cz

Panenská svíčková na zelenině

Nejjemnější kousek vepřového je mimořádně křehký a neobsahuje prakticky žádný tuk, svíčková se zeleninou je skvělá volba.

04.06.2018 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

658 kJ / 157 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. V rendlíku, nebo pánvi vhodné do trouby rozehřejte olej a máslo, přidejte šalotku, maso a maso opečte ze všech stran.
  3. Maso podle chuti osolte, opepřete, k masu přidejte nakrájenou karotku, rozmarýn, jablečnou šťávu, jablka, balsamico a česnek.
  4. Maso přikryjte a duste doměkka. Pře koncem dušení maso odkryjte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    177,40 g
  • Sacharidy:

    221,92 g
    • Cukry:

      97,32 g
  • Tuky:

    194,04 g
  • Vláknina:

    39,78 g

Aktivita pro spálení:

848 kcal
106

minut jízdy na kole

80

minut běhu

253

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí roštěná se žampiony

(1 hlasů)
1h a 55min
614 kJ

Mleté hovězí maso se zeleninou

(4 hlasů)
60min
542 kJ

Kořeněné hovězí maso

(2 hlasů)
1h a 50min
531 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Panenská svíčková na zelenině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba