Prostreno.cz

Kořeněné hovězí maso

Voňavé, dušené hovězí maso s anýzem a fenyklem.

19.03.2018 lentilka
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

531 kJ / 126 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Hovězí maso nakrájejte na kostky.
  2. V hrnci na oleji nechte zpěnit oloupanou, nakrájenou cibuli a pórek (pouze bílou část).
  3. Přidejte oloupané stroužky česneku, překrojené napůl, nasekaný zázvor, fenykl, anýz a promíchejte, až se koření rozvoní.
  4. Přidejte maso, osolte, opepřete, přidejte rajčatový protlak, sojovou omáčku, zalijte vývarem a duste doměkka.
  5. Před podáváním ozdobte nakrájenou, zelenou části pórku a nakrájenou chilli papričkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    176,57 g
  • Sacharidy:

    117,37 g
    • Cukry:

      25,54 g
  • Tuky:

    167,26 g
  • Vláknina:

    12,24 g

Aktivita pro spálení:

640 kcal
80

minut jízdy na kole

60

minut běhu

191

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí maso se žampiony

(5 hlasů)
1h a 35min
765 kJ

Mexický masový hrnec

(9 hlasů)
2h a 25min
463 kJ

Hovězí svíčková s brokolicí

(3 hlasů)
45min
566 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kořeněné hovězí maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba