Prostreno.cz

Minutka z tuňáka

Tuňák je jedna z nejlepších ryb, určitě zachutná i těm, kteří jinak ryby nemusí.

12.06.2018 lentilka
30min

20min příprava

10min vaření

709 kJ / 169 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ingredience na marinádu promíchejte. Marinádou potřete steaky tuňáka.
  2. V pánvi rozehřejte 3 lžíce sezamového oleje.
  3. Jakmile se začne z pánve jen mírně kouřit, je správný okamžik na vložení steaku.
  4. Na každé straně nechte maso restovat přibližně 2 minuty.
  5. Rajčata nasekejte a podle potřeby dochuťte mletým pepřem.
  6. Na talíř dejte rajčata, plátkový sýr a na sýr položte steaky z tuňáka, osolte je a opepřete.
  7. Ozdobte rukolou a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    310,42 g
  • Sacharidy:

    66,92 g
    • Cukry:

      41,58 g
  • Tuky:

    113,71 g
  • Vláknina:

    10,15 g

Aktivita pro spálení:

605 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

180

minut uklízení





Podobné recepty

Ryby dušené v zelenině

(1 hlasů)
1h a 25min
479 kJ

Filé pstruha se zeleninou

(2 hlasů)
1h a 5min
313 kJ

Mořský vlk pečený s bylinkami

(2 hlasů)
1h a 10min
745 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Minutka z tuňáka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba