Prostreno.cz

Filé pstruha se zeleninou

Filety pstruha se spoustou zeleniny a žampióny.

07.05.2018 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

313 kJ / 74 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rajčata překrojte na poloviny, cuketu a oloupanou cibuli nakrájejte na plátky, papriky na kostičky.
  2. Filety osolte, opepřete a opečte je z obou stran na 4 lžících másla a lžíci oleje.
  3. V jiné pánvi orestujte na zbývajícím másle a oleji nakrájenou zeleninu a žampiony. Podle chti osolte.
  4. Rybu podávejte se zeleninou, posypanou petrželkou a s kouskem citrónu.

TIP:

Pokrm můžete připravit z jakékoli oblíbené ryby.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    227,82 g
  • Sacharidy:

    122,14 g
    • Cukry:

      49,22 g
  • Tuky:

    176,98 g
  • Vláknina:

    36,50 g

Aktivita pro spálení:

719 kcal
89

minut jízdy na kole

68

minut běhu

214

minut uklízení





Podobné recepty

Pikantní rybí karbanátky

(2 hlasů)
60min
636 kJ

Ryba s fíky a zeleninou

(2 hlasů)
1h a 10min
280 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Vejce benedikt

35min
(2 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Filé pstruha se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba