Prostreno.cz

Marinovaná cuketa jako předkrm

Předkrm ze středomořské kuchyně.

18.07.2018 sun
40min

30min příprava

10min vaření

478 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté cukety nakrájejte na plátky silné přibližně půl centimetru.
  2. Česnek nakrájejte na jemné plátky.
  3. Plátky cukety uložte do vhodné sklenice, prokládejte je česnekem a tymiánem.
  4. Vodu, cukr, sůl a pepř přiveďte k varu, míchejte, až se cukr rozpustí.
  5. Přidejte ocet balsamico, olej a míchejte, až se vše spojí.
  6. Teplým (ne horkým) nálevem zalijte cukety.
  7. Sklenici uzavřete a nechte 1-2 dny v lednici. Občas lehce promíchejte.
  8. Podávejte jako předkrm s plátky bagety.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,10 g
  • Sacharidy:

    87,29 g
    • Cukry:

      58,02 g
  • Tuky:

    93,38 g
  • Vláknina:

    14,80 g

Aktivita pro spálení:

293 kcal
36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

87

minut uklízení





Podobné recepty

Avokádo plněné krevetami

(3 hlasů)
25min
514 kJ

Rajčata na grilu

(5 hlasů)
30min
165 kJ

Předkrm se sýrem tofu

(2 hlasů)
20min
1434 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinovaná cuketa jako předkrm

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba