Prostreno.cz

Vepřová panenka s omáčkou z gorgonzoly

Chuťově nevýraznou vepřovou panenku skvěle doplní sýrová omáčka.

01.08.2018 lanvin
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

609 kJ / 145 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku nakrájejte na plátky a lehce naklepejte.
  2. Oloupané brambory nakrájejte na plátky.
  3. Do zapékací misky uložte plátky masa, osolte je a posypte je strouhankou.
  4. Na strouhanku uložte plátky brambor.
  5. V misce rozmíchejte rozdrobený sýr a smetanu. Smetanou přelijte brambory s masem.
  6. Přikryjte, dejte do trouby předehřáté na 180 °C a pečte přibližně 40 minut, nebo až je maso měkké.
  7. Podávejte posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    240,95 g
  • Sacharidy:

    340,60 g
    • Cukry:

      32,74 g
  • Tuky:

    118,86 g
  • Vláknina:

    29,75 g

Aktivita pro spálení:

873 kcal
109

minut jízdy na kole

83

minut běhu

260

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové nudličky s brokolicí

(3 hlasů)
1h a 20min
953 kJ

Vepřové maso na pórku

(1 hlasů)
55min
974 kJ

Vepřové maso s nudlemi

(1 hlasů)
1h a 20min
960 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s omáčkou z gorgonzoly

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba