Prostreno.cz

Italská fazolová polévka

Sytá Italská polévka se spoustou fazolí a zeleniny.

16.08.2018 sun
55min

25min příprava

30min vaření

172 kJ / 41 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupané brambory nakrájejte na kostičky.
  2. Omytou cuketu a očištěnou mrkev nakrájejte na plátky, plátky na polovinu.
  3. Očištěný celer nakrájejte na plátky.
  4. V hrnci na oleji nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli, přidejte zeleninu a 2-3 minuty míchejte.
  5. Zeleninu zalijte vývarem, přidejte scezené, propláchnuté fazole, rajčatový protlak, petrželku, tymián, kajenský pepř a vařte za občasného míchání 20 minut, nebo až je zelenina měkká.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,00 g
  • Sacharidy:

    273,26 g
    • Cukry:

      27,76 g
  • Tuky:

    65,78 g
  • Vláknina:

    33,50 g

Aktivita pro spálení:

214 kcal
26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

63

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z batátů, brokolice a cukety

(1 hlasů)
55min
206 kJ

Polévka s krůtím masem

(3 hlasů)
1h a 20min
511 kJ

Polévka z cukrové kukuřice s celerem

(4 hlasů)
55min
200 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zelené konzervované fazole

0 kcal / 100g
B1,04 g
S4,11 g
T0,39 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Italská fazolová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba