Prostreno.cz

Králík dušený s celerem a mrkví

Jemné a šťavnaté králičí maso se zeleninou.

31.08.2018 sun
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

418 kJ / 99 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Naporcovaného králíka osolte a uložte do pekáčku.
  2. K masu přidejte očištěný, na kostky nakrájený celer, očištěnou, na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev, oloupanou, nakrájenou cibuli, na plátky nakrájenou lahůdkovou cibulku a nasekanou petrželku.
  3. Maso zalijte vývarem, pokapejte máslem, přikryjte a pečte v troubě předehřáté na 180 °C doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    479,55 g
  • Sacharidy:

    128,83 g
    • Cukry:

      42,48 g
  • Tuky:

    95,92 g
  • Vláknina:

    24,15 g

Aktivita pro spálení:

562 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

167

minut uklízení





Podobné recepty

Králičí stehna na kari

(3 hlasů)
1h a 20min
861 kJ

Králík dušený na bílém víně se zeleninou

(1 hlasů)
2h a 5min
682 kJ

Králík s ořechovou omáčkou

(4 hlasů)
1h a 50min
756 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík dušený s celerem a mrkví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba