Prostreno.cz

Cuketové carpaccio

Carpaccio se nejčastěji podává jako předkrm.

26.09.2018 Mikeš
45min

45min příprava

1023 kJ / 244 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté cukety nakrájejte na tenké plátky.
  2. Plátky uložte na plech vyložený papírovými ubrousky, cuketu osolte a nechte je 20 minut „vypotit“.
  3. V pánvi opražte nasucho oříšky.
  4. Plátky cukety uložte na talíř, pokapejte je citronovou šťávou a olejem.
  5. Cuketu posypte oříšky, nasekanou bazalkou a na cukety položte kuličky sýra.
  6. Posypte chilli vločkami, hrubě mletým pepřem a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,34 g
  • Sacharidy:

    33,36 g
    • Cukry:

      9,95 g
  • Tuky:

    145,10 g
  • Vláknina:

    12,87 g

Aktivita pro spálení:

363 kcal
45

minut jízdy na kole

34

minut běhu

108

minut uklízení





Podobné recepty

Okurková rolka plněná bambusovými výhonky

(4 hlasů)
25min
343 kJ

Marinovaná cuketa jako předkrm

(1 hlasů)
40min
478 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Cuketové carpaccio

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba