Prostreno.cz

Pečená roláda z hovězího masa

Hovězí Flank Steak plněný směsí oliv, mangoldu a sýra.

20.08.2018 lentilka
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

1020 kJ / 243 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kuchyňském robotu rozmixujte listy mangoldu, česnek, olivy, chilli vločky a sýr. Postupně přidávejte olej, aby vznikla pasta.
  2. Maso rozkrojte ostrým nožem na plát.
  3. Maso naklepejte, osolte, opepřete, potřete připravenou pastou a stočte jako roládu.
  4. Maso vložte do pekáčku, podlijte vínem, přikryjte a pečte v troubě předehřáté na 170 °C doměkka.
  5. Doba se liší podle toho, jak velký kus masa máte a jak dobře je vyzrálé.
  6. Maso můžete připravit i na grilu, grilujte za občasného otáčení 25-30 minut.

TIP:

Flank Steak je jemňoučký kus masa z hovězího pupku přesněji ze spodního šálu. K přípravě receptu můžete použít i jiný druh hovězího masa.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    238,93 g
  • Sacharidy:

    22,41 g
    • Cukry:

      1,22 g
  • Tuky:

    236,43 g
  • Vláknina:

    5,91 g

Aktivita pro spálení:

861 kcal
107

minut jízdy na kole

82

minut běhu

257

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí na zázvoru

(1 hlasů)
2h a 20min
885 kJ

Hovězí svíčková s cibulí a jablky

(1 hlasů)
2h a 25min
731 kJ

Masové kuličky plněné sýrem

(1 hlasů)
1h a 15min
1485 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečená roláda z hovězího masa

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba