Prostreno.cz

Hovězí maso se skořicovou omáčkou

Omáčka vonící skořicí pozvedne chuť hovězího masa.

25.10.2018 lanvin
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

838 kJ / 200 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 170 °C.
  2. Maso nakrájejte na větší kousky a obalte ho v mouce.
  3. V pekáčku rozehřejte olej a osmahněte na něm na kostičky nakrájenou slaninu a nahrubo nasekanou cibuli.
  4. Přidejte nakrájené maso, nasekaný česnek, osolte, posypte chilli a maso orestujte ze všech stran.
  5. Maso zalijte vývarem, přidejte skořici a duste v předehřáté troubě doměkka.
  6. Omáčku zahustěte jíškou.
  7. Takto připravené maso chutná nejlépe s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    289,51 g
  • Sacharidy:

    341,03 g
    • Cukry:

      24,02 g
  • Tuky:

    257,40 g
  • Vláknina:

    84,92 g

Aktivita pro spálení:

902 kcal
112

minut jízdy na kole

85

minut běhu

269

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí svíčková s brokolicí

(1 hlasů)
55min
912 kJ

Lilek plněný mletým masem

(1 hlasů)
2h a 15min
613 kJ

Hovězí kostky s houbami

(1 hlasů)
2h a 25min
522 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso se skořicovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba