Prostreno.cz

Mleté maso ve slaninové omáčce

Mleté maso na slanině, dušené s pórkem.

19.11.2018 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

800 kJ / 191 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Slaninu nakrájejte na kostky a lehce ji orestujte v hrnci na lžíci oleje.
  2. Přidejte nakrájený pórek, mleté maso a přibližně 5 minut restujte.
  3. Maso zalijte vývarem, podle chuti osolte, opepřete a duste 20 minut.
  4. K masu nasypte jíšku, přidejte smetanu a duste 15 minut.
  5. Podávejte hustě posypané nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    204,18 g
  • Sacharidy:

    61,84 g
    • Cukry:

      20,65 g
  • Tuky:

    246,46 g
  • Vláknina:

    3,65 g

Aktivita pro spálení:

742 kcal
92

minut jízdy na kole

70

minut běhu

221

minut uklízení





Podobné recepty

Kořeněné kuličky z jehněčího masa

(1 hlasů)
1h a 50min
707 kJ

Lilek plněný mletým masem

(1 hlasů)
2h a 15min
613 kJ

Kuřecí roláda plněná žampióny

(2 hlasů)
1h a 30min
541 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

mleté maso

250 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T20 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mleté maso ve slaninové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba