Prostreno.cz

Kuřecí čtvrtky dušené s červeným zelím

Kuřecí maso, červené zelí a mrkev. Skvělý nedělní oběd.

13.02.2019 lanvin
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

458 kJ / 109 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Do pekáčku nasypte oloupané, nakrájené šalotky, na nudličky nakrájené zelí a na kolečka nakrájenou mrkev.
  3. Vše jemně osolte, opepřete, přidejte 3 lžíce oleje a dobře promíchejte.
  4. Na zeleninu položte osolené, prolisovaným česnekem potřené kuřecí maso.
  5. Maso posypte lístečky oregana, nebo sušeným oreganem, podlijte vývarem a přikryté duste v předehřáté troubě 35 minut. Maso odkryjte a dopečte doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    132,95 g
  • Sacharidy:

    164,47 g
    • Cukry:

      28,91 g
  • Tuky:

    99,44 g
  • Vláknina:

    29,92 g

Aktivita pro spálení:

589 kcal
73

minut jízdy na kole

56

minut běhu

175

minut uklízení





Podobné recepty

Plněné kuřecí plátky

(3 hlasů)
0min
896 kJ

Kuřecí prsa pečená s bramborami

(6 hlasů)
1h a 20min
688 kJ

Kuřecí kousky s omáčkou

(6 hlasů)
1h a 20min
685 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí čtvrtky dušené s červeným zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba