Prostreno.cz

Pomazánka z ředkviček a nivy

Variací na pomazánky existují desítky. K jejich kouzlu patří i to, že si s kompozicí můžete pohrávat donekonečna.

08.03.2019 lanvin
30min

30min příprava

1400 kJ / 334 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté ředkvičky nastrouhejte na hrubém struhadle, nasypte je do cedníku a jemně je osolte. Nechte asi čtvrt hodiny stát, aby ředkvičky pustily vodu, pak je ještě jemně vymačkejte.
  2. V misce smíchejte sýry, přidejte ředkvičky,lístky řeřichy, opepřete a lehce dochuťte cukrem . Promíchejte a můžete podávat.
  3. Chleba s pomazánkou můžete ozdobit plátky ředkviček.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,40 g
  • Sacharidy:

    8,16 g
    • Cukry:

      4,25 g
  • Tuky:

    23,33 g
  • Vláknina:

    1,00 g

Aktivita pro spálení:

61 kcal
7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

18

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta se sýrem

30min
(8 hlasů)

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

25min
(8 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pomazánka z ředkviček a nivy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba