Prostreno.cz

Kuřecí plátek v zeleninové omáčce

Jemné kuřecí maso v lahodné krémové omáčce se zeleninou.

08.04.2019 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

649 kJ / 155 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou mrkev nakrájejte na kostičky.
  2. Očištěný pórek a celer nakrájejte na plátky.
  3. Na másle s olejem zlehka orestujte z obou stran plátky masa.
  4. Přidejte mrkev, celer a pórek, zalijte vývarem a duste, až je maso měkké.
  5. Ve smetaně rozmíchejte škrob a smetanu nalijte k masu.
  6. Podle chuti osolte a vařte 5 minut.
  7. Nakonec maso posypte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    137,22 g
  • Sacharidy:

    61,29 g
    • Cukry:

      14,54 g
  • Tuky:

    124,62 g
  • Vláknina:

    7,55 g

Aktivita pro spálení:

944 kcal
118

minut jízdy na kole

89

minut běhu

281

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí čtvrtky dušené s červeným zelím

(3 hlasů)
1h a 30min
458 kJ

Italské kuřecí kuličky

(2 hlasů)
1h a 15min
730 kJ

Kořeněná kuřecí prsa

(2 hlasů)
1h a 20min
1293 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

škrob

381 kcal / 100g
B0,1 g
S91 g
T0,6 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

párky

301 kcal / 100g
B12 g
S1 g
T25 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí plátek v zeleninové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba