Prostreno.cz

Ryby v kořeněné omáčce

Příprava je vcelku snadná, rybímu masu svědčí i exotická úprava se zázvorem, kari kořením a kurkumou.

06.06.2019 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

769 kJ / 183 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce ryby osolte a obalte v kukuřičném škrobu.
  2. V rendlíku,nebo velké pánvi rozehřejte olej a ryby z obou stran opečte. Opečené ryby vyndejte na talíř.
  3. Do rendlíku ,nebo pánve přidejte rajský protlak , zázvor, jemně nasekaný česnek, citrónovou kůru, citronovou šťávu ,kari koření , kurkumu a minutu míchejte.
  4. Ve smetaně rozmíchejte kukuřičný škrob a za stálého míchání přidejte ke koření . Vařte 10 minut. Podle chuti osolte .
  5. Do omáčky vložte opečené ryby a v omáčce je prohřejte .
  6. Podávejte s klínky citrónu,posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    12,80 g
  • Sacharidy:

    159,53 g
    • Cukry:

      13,86 g
  • Tuky:

    39,32 g
  • Vláknina:

    8,37 g

Aktivita pro spálení:

257 kcal
32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

76

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

smetana na vaření 12%

133 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T12 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

zázvor kořen čerstvý

80 kcal / 100g
B1 g
S17 g
T0,7 g

škrob

381 kcal / 100g
B0,1 g
S91 g
T0,6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryby v kořeněné omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba