Prostreno.cz

Bressaola s ricottou

Bressaola s ricottou je italská varianta naší šunkové rolky. Jemný tvarohový krém zabalíte do plátků sušeného masa. Nejdříve ale ricottu ochutíte česnekem, olivovým olejem a jemně nakrájenou zelenou petrželí. Komu nechutná, může ji nahradit pažitkou.

15min

15min příprava

0min vaření

922 kJ / 220 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V misce smíchejte ricottu, nasekanou petrželku a česnek, zakápněte olivovým olejem a dochuťte solí a pepřem.
  2. Krém dejte na plátky bressaoly a zabalte v rolky. Podávejte zakápnuté olejem a ozdobené petrželkou.

TIP:

A ještě jedna věc je na tomto primi piatti skvělá – je hotov natotata.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,18 g
  • Sacharidy:

    6,99 g
    • Cukry:

      0,03 g
  • Tuky:

    64,01 g
  • Vláknina:

    0,06 g

Aktivita pro spálení:

222 kcal
27

minut jízdy na kole

21

minut běhu

66

minut uklízení





Podobné recepty

Cuketové kuličky

(29 hlasů)
30min
274 kJ

Šunkové rolky s křenovým krémem

(31 hlasů)
15min
797 kJ

Bruschetta s rajčaty a bazalkou

(30 hlasů)
15min
363 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

sýr ricotta

174 kcal / 100g
B11 g
S3 g
T10 g

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bressaola s ricottou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba