Prostreno.cz

Polévka z rukoly

Ideální recept na letní polévku. Můžete ji také podávat jako předkrm.

17.06.2019 sun
55min

20min příprava

35min vaření

514 kJ / 122 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Přibližně ¾ rukoly nakrájejte, zbytek si odložte na zdobení.
  2. Omytou cuketu nakrájejte na kostičky.
  3. Cuketu a rukolu nasypte do vývaru a vařte 15 minut, nebo až je cuketa měkká.
  4. Mezitím orestujte na oleji cherry rajčata.
  5. Polévku rozmixujte ponorným mixérem, podle potřeby dochuťte solí, pepřem, cukrem a nechte ji vychladnout.
  6. Polévku podávejte s kuličkami mozarelly, restovanými rajčaty, ozdobenou rukolou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    572,90 g
  • Sacharidy:

    276,96 g
    • Cukry:

      58,97 g
  • Tuky:

    508,24 g
  • Vláknina:

    7,50 g

Aktivita pro spálení:

1213 kcal
151

minut jízdy na kole

115

minut běhu

362

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí polévka

(1 hlasů)
1h a 25min
322 kJ

Okurková polévka

(2 hlasů)
1h a 5min
137 kJ

Zeleninová polévka se sýrem

(4 hlasů)
45min
289 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Bílý pepř

296 kcal / 100g
B10 g
S68 g
T2 g

cuketa

16 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0,4 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z rukoly

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba