Prostreno.cz

Polévka z červeného a bílého zelí

Zelí je základem, doplňkem i přílohou klasické české kuchyně . Na zelnou polévku je nepřeberné množství receptů.Vyzkoušejte zelnou polévku bez klobásy.

21.06.2019 Mikeš
50min

15min příprava

35min vaření

145 kJ / 34 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zpěnit nakrájenou cibuli ,přidejte oloupané, na kostičky nakrájené brambory ,na nudličky nakrájené zelí a promíchejte.
  2. Poprašte moukou,kmínem a minutu míchejte .
  3. Vše zalijte vývarem a vařte 25 minut,nebo až je zelenina měkká .
  4. Polévku dochuťte mletým pepřem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,80 g
  • Sacharidy:

    237,20 g
    • Cukry:

      8,04 g
  • Tuky:

    48,12 g
  • Vláknina:

    11,20 g

Aktivita pro spálení:

144 kcal
18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z červeného a bílého zelí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba