Prostreno.cz

Vepřové kotlety dušené na víně

Šťavnatost dodá masu anglická slanina a víno.

27.06.2019 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

651 kJ / 155 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa potřete hořčicí ,osolte je a opepřete .
  2. Maso uložte do pekáčku , kolem masa nasypte na kostičky nakrájenou anglickou slaninu ,podlijte vínem,vývarem a pečte přikryté v předehřáté troubě doměkka.
  3. Před dopečením maso odkryjte,aby se opeklo dozlatova.
  4. Mezitím na oleji s máslem poduste oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli ,cibuli během dušení posypte cukrem a jemně ji osolte.
  5. Maso podávejte posypané cibulí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    167,42 g
  • Sacharidy:

    90,11 g
    • Cukry:

      44,06 g
  • Tuky:

    137,48 g
  • Vláknina:

    7,82 g

Aktivita pro spálení:

617 kcal
77

minut jízdy na kole

58

minut běhu

184

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety dušené na víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba